top of page

Λίγα λόγια για την INTERNIA GROUP

Για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Πολυκατοικίας σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος αναλαμβάνει με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις ενός εξωτερικού διαχειριστή και υλοποιεί τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης.

Επιπλέον διαθέτει ένα εξειδικευμένο τμήμα καθαρισμών, πλήρως οργανωμένο ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα κάθε χώρο

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Πολυκατοικιών απο 30€ συμπεριλαβομένου το ΦΠΑ.

Διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο και έγκριση για κάθε θέμα που αφορά την πολυκατοικία.

Τακτική εποπτεία στην πολυκατοικία για τον έλεγχο και εντοπισμό τυχόν προβλημάτων όπως: καμένες λάμπες, βλάβες κοινόχρηστων χώρων, επιθεώρηση καθαριότητας, κλπ.

Παραλαβή και πληρωμή κοινόχρηστων λογαριασμών και συνεργείων πολυκατοικίας.

Είσπραξη κοινοχρήστων κάθε μήνα από τα διαμερίσματα με εισπράκτορα της εταιρίας καθώς και δυνατότητα πληρωμής μέσω τράπεζας ή στο γραφείο μας.

Προγραμματισμός και εκτέλεση κάθε τακτικής εργασίας (απολύμανση, συντήρηση καυστήρα, κλπ.) από αυστηρά επιλεγμένα τεχνικά συνεργεία.

Μετρήσεις ωρών αυτονομίας, ογκομέτρηση δεξαμενής πετρελαίου, έγκαιρος ανεφοδιασμός της πολυκατοικίας με πετρέλαιο.

Συνεργείο καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας

Δωρεάν Χρήσης Πυροσβεστήρων.

Νομική Κλάλυψη.

 

 

Έρχόμαστε στην πολυκατοικία σας, για υπεύθυνη και ποιοτική εργασία και να δώσουμε την φρεσκάδα και την καθαριότητα που δίνετε και στο σπίτι σας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς απο 30€ συμπεριλαβομένου το ΦΠΑ.

 

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα στις σκάλες σε όλους τους ορόφους και διαδρόμους, καθαρίζονται τα κάγκελα της σκάλας όλων των ορόφων, καθαρισμός του ασανσέρ με επαγγελματικό απολυμαντικό, καθαρίζονται οι πόρτες των ασανσέρ, οι καθρέπτες και οι διακόπτες,

καθαρισμός της πόρτας της εισόδου, καθαρισμός των τζαμιών της εισόδου, γίνεται συγκομιδή σκουπιδιών και σκούπισμα του εξωτερικού χώρου όπως επίσης και καθαρισμός των παραθύρων του κλιμακοστασίου.

Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε την Εταιρεία μας η

οποία  θα αναλάβει την φροντίδα και την καθαριότητα του χώρου σας, υπεύθυνα και οικονομικά!

 

 

 

 

 

Η απολύμανση του κοινόχρηστου χώρου της πολυκατοικίας, μόνο με ειδικά σκευάσματα Πιστοποιημένα και Εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, με Χορήγηση Πιστοποιητικού Απολύμανσης, από την Εταιρεία και πάντα με σωστή εξυπηρέτηση. Η καταρτισμένη τεχνογνωσία των στελεχών μας καθώς και η πολυετής εμπειρία τους στις απολυμάνσεις και αποφράξεις σας εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα! 

Με Ψεκασμό απεντόμωσης, απολύμανσης καλύπτει τις περιοχές:

– Μπαλκόνια (εξωτερικούς τοίχους, δάπεδα και υδρορροές).

– Μπάνιο (σιφώνια, νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, πίσω και κάτω από συσκευές).

– Κουζίνα (νιπτήρες, πίσω και κάτω από συσκευές).

– Παράθυρα και σήτες

– Μπαλκονόπορτες

– Αποθήκη – πατάρια εντός και εκτός του σπιτιού και όπου κριθεί απαραίτητο κατά τη συμβουλή του υπεύθυνου για την εφαρμογή. Εφόσον υπάρχει πρόβλημα με ψιλή κατσαρίδα και κριθεί απαραίτητο από τον ειδικό, στην περιοχή της κουζίνας γίνεται και εφαρμογή με ειδικό GEL για τον περιορισμό του προβλήματος.

 

 

Το Service των Πυροσβεστήρων γίνεται σύμφωνα πάντα με το Παράρτημα ΙΙΙ και τους Πίνακες ΙΙΙ.1 και IV.1 της ΚΥΑ 618/43/05. Το Service γίνεται σύμφωνα πάντα με το Έτος Κατασκευής του κάθε Πυροσβεστήρα και τα διαστήματα ισχύουν από την ημερομηνία εγκατάστασης του πυροσβεστήρα και όχι αργότερα από ένα χρόνο από την ημερομηνία κατασκευής του πυροσβεστήρα. Η Συντήρηση διεξάγεται μόνο κατά τα έτη 1,2,3,4,6,7,8,9 και 11 κατά σειρά . Η Αναγόμωση διεξάγεται μόνο κατά τα έτη 5,10,15 (**Μπορεί να χρειαστεί να γίνει αναγόμωση και πιο νωρίς ανάλογα την ποιότητα της Σκόνης ) Ο Εργαστηριακός Έλεγχος – Υδροστατική Δόκιμη για τους Πυροσβεστήρες (Σκόνη-Αφρού-Νερού) γίνεται μόνο στο 10 Έτος διότι στο 20 έτος χρίζεται ακατάλληλο.

Ο Εργαστηριακός Έλεγχος –Υδροστατική Δόκιμη για τους Πυροσβεστήρες (Διοξειδίου) πραγματοποιείται στο 10 Έτος και μετά κάθε 5 ή 6 χρόνια σύμφωνα με την συμπεριφορά που είχαν κατά την Υδροστατική Δοκιμή.

 

 

 

 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Οι δαπάνες θέρμανσης που αφορούν την συντήρηση ή την επισκευή του συστήματος θέρμανσης, κατανέμονται ανάλογα με τα χιλιοστά του κάθε διαμερίσματος. Τα χιλιοστά αυτά τα υπολογίζει ο Μηχανολόγος που έκανε τη μελέτη του συστήματος θέρμανσης. Η δαπάνη θέρμανσης, που αφορά τη δαπάνη για την κατανάλωση πετρελαίου ή αερίου, υπολογίζεται και αυτή με συντελεστές. Και αυτοί οι συντελεστές υπολογίζονται από το Μηχανολόγο που έκανε τη μελέτη του συστήματος θέρμανσης που έχει εγκατασταθεί.

Επισκευάζουμε με πίστωση οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά συμβεί στην πολυκατοικία στην οποία μας έχει ανατεθεί η Διαχείρηση της, ώστε να συνεχιστεί η ζωή των Ιδιοκτητών - ενοίκων, χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνεργαζόμαστε με μεγάλη ποικιλία τεχνικών με πολύχρονη εμπειρία οι οποίοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι προγραμματισμένες επισκευές της πολυκατοικίας που μας έχει αναθετεί η διαχείρηση, γίνονται με απόλυτη διαφάνεια, ζητούμε έγγραφες προσφορές, όπως και έγγραφη εγγύηση εργασιών όπως και υλικών που χρησημοποιήθηκαν. 

Διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο και έγκριση για κάθε θέμα που αφορά την πολυκατοικία. Συνελεύσεις μπορούν επίσης να παραγματοποιηθούν εάν προκύψει κάποιο ζήτημα που πρέπει να λυθεί άμεσα.

Η INTERNIA GROUP IKE ιδρύθηκε στο δήμο Ζωγράφου το 2005 με όραμα, πολύχρονη εμπειρία και επιτυχημένη παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μοναδικό μέλημα της εταιρείας να είναι να καλύπτει συνεχώς τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Έτσι, έχοντας καταφέρει να αναπτυχθούμε σε πολλές παράλληλες δραστηριότητες όχι μόνο είμαστε ικανοί να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα κατάλληλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, αλλά ταυτόχρονα ενδιαφερόμαστε για τα προβλήματα ή τις απορίες που τυχόν προκύπτουν. Γι' αυτό το λόγο σας καλούμε να συζητήσετε μαζί μας και να μας βοηθήσετε να αναλύσουμε τις ανάγκες σας ώστε να σας προτείνουμε και να επιλέξετε την πιο κατάλληλη λύση για τη δική σας περίπτωση.

Είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά

211-70-59-024
Καλέστε μας τώρα
bottom of page